Στα Εξάρχεια το… μυστικό για τη δράση της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας»

0

Η δεύτερη τρομοκρατική επίθεση – καρμπόν, μέσα σε διάστημα μικρότερο των 10 μηνών, εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που σταθμεύει έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50, εκλαμβάνεται από την ΕΛ.ΑΣ. ως «μήνυμα να αποχωρήσει η Αστυνομία από τα Εξάρχεια».

Ένα άλλο στοιχείο που προβληματίζει την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, είναι το γεγονός πως η «Ομάδα Επαναστατικής Αυτοάμυνας» δρα πάντα κοντά στα Εξάρχεια, εκμεταλλευόμενη τις δυσκολίες… πρόσβασης της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή. Το γεγονός δε ότι το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει ο 29χρονος Κωνσταντίνος Γιατζόγλου, που συνελήφθη για τα «τρομοδέματα», ήταν μόλις λίγα μέτρα από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ενισχύει τις υποψίες πως στην περιοχή υπάρχει γιάφκα – κρησφύγετο της οργάνωσης. Κάτι που, εάν ισχύει, δίνει την ευκαιρία της άμεσης απόκρυψης στους δράστες των επιθέσεων με Kalashnikov.

Τέλος, έμπειροι αστυνομικοί εκφράζουν ανησυχία για νέο χτύπημα – απάντηση στη σύλληψη Γιαγτζόγλου, από «αχαρτογράφητα» μέλη του ένοπλου αντάρτικου πόλης που θέλουν να δείξουν ότι παρά τις συλλήψεις οι οργανώσεις είναι ενεργές, οπλισμένες και αποφασισμένες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.