Σταματάκης στο Katechaki: «Μεθοδεύεται μετεγκατάσταση αστυνομικών υπηρεσιών»

0

Για πρόθεση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για μετεγκατάσταση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών κάνει λόγο σε άρθρο του στο Katechaki.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Γιώργος Σταματάκης .

Η Ένωση είχε συνάντηση με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, η οποία ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς στη δυτική Αττική. Ο κ. Σταματάκης αναφέρει ότι «έγινε αναλυτική ενημέρωση  για τα προβλήματα στην δυτική αττική, και ειδικότερα αναφέρθηκε η πρόθεση του αρχηγείου για την μετέγκατασταση της υποδιεύθυνσης ασφαλείας δυτικής αττικής και του τμήματος δίωξης ναρκωτικών που εν άγνοια του μεθοδεύεται, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, για να εξυπηρετηθούν πολιτικά συμφέροντα και όχι για την ουσιαστική αστυνόμευση της περιοχής αφού ακυρώνεται ο σκοπός και οι στόχοι αυτών των δυο ευαίσθητων υπηρεσιών . Επίσης αναφέρθηκαν τα προβλήματα της υποστελέχωσης ιδιαιτέρως των υπηρεσιών ασφαλείας, η καθημερινή αφαίμαξη συναδέλφων προς ενίσχυση άλλων αστυνομικών διευθύνσεων, η έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, και η ακαταλληλότητα των κτιρίων που στεγάζονται αστυνομικές υπηρεσίες που σε πολλές περιπτώσεις παραπέμπουν σε κτίρια της μεταπολεμικής περιόδου. Όλα τα ανωτέρω της γνωστοποιήθηκαν με στοιχεία τα οποία ουδεμία αμφισβήτηση επιδέχονται.

Η κυρία ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ κατανόησε πλήρως το τι ακριβώς συμβαίνει στην Δυτική Αττική και μας υποσχέθηκε ότι θα επιδιώξει άμεσα συνάντηση ημών με τον υπουργό μας κ. ΤΟΣΚΑ Νικόλαο στην οποία θα συμμετέχει και η ίδια. Πρέπει να τονίσουμε ότι ακριβώς τα ίδια φλέγοντα ζητήματα θίξαμε κατά τη διάρκεια συναντήσεων τόσο με την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου όσο και με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.