Σταματάκης : Μπράβο στους αστυνομικούς της δυτικής Αττικής

0

Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς δυτικής Αττικής έδωσε σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής με αφορμή την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν να σταθούν στο πλευρό των συνανθρώπων τους που επλήγησαν από τη φονική πλημμύρα.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας, αλλά θεωρούμε ηθική μας υποχρέωση να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συναδέλφους της Δυτικής Αττικής που για ακόμη μία φορά απέδειξαν, αν και παραμελημένοι και ξεχασμένοι από την πολιτική και φυσική ηγεσία αν και καταταλαιπωρημένοι από την πολύ σκληρή και επίπονη καθημερινότητα τους στην πολύπαθη Δυτική Αττική, την έμπρακτη αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο και προς αυτό που κάνουν και από την πρώτη στιγμή της ανείπωτης αυτής τραγωδίας που έπληξε την Δυτική Αττική, στάθηκαν με όλες τους τις δυνάμεις δίπλα στους σκληρά δοκιμαζόμενους πολίτες. Επίσης στην ηγεσία των Υπηρεσιών μας, τον Ταξίαρχο της ΔΑΔΑ κ. Ψωμά Γεώργιο, τον Διευθυντή της ΥΑΔΑ κ. Κουμπούνη Βασίλειο και ιδιαίτερα στους συναδέλφους της Τροχαίας που μαζί με τον Διευθυντή τους και Διοικητή της Δ/νσης Τροχαίας Αττικής, κ. Σπανουδάκη Μιχαήλ, το βράδυ της Τετάρτης προσπαθούσαν όλη νύχτα να καταφέρουν να ανοίξουν και να δώσουν στην κυκλοφορία την Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου αλλά και όλο το οδικό δίκτυο της περιοχής.

Επίσης δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στα πραγματικά συγκινητικά μηνύματα των συναδέλφων μας, στα οποία  εξέφραζαν από την πρώτη στιγμή  την βούληση τους να συνδράμουν και  να σταθούν με όλες τους τις δυνάμεις στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής, καθώς και την τεράστια ικανοποίηση τους όταν αποδεσμεύτηκαν από τα μέτρα του Πολυτεχνείου, για να υπηρετήσουν τον σκοπό αυτό!!!».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.