Στέφανος Κασιμάτης: Επιτέλους, τα πράγματα με τ’ όνομά τους

Η χαμηλού επιπέδου καταδίκη δείχνει πόσο φοβάται ο Τσίπρας το συγκεκριμένο είδος υποκόσμου, στο οποίο βασίστηκε για να φθάσει στην εξουσία

0

Καθώς ο υπουργός Ν. Τόσκας ψάχνει στα Εξάρχεια με τις κουδουνίστρες στα χέρια, προβληματίζεται κιόλας μήπως ο «Ρουβίκωνας» «κάνει κακό» στην κυβέρνηση. Η απάντηση έρχεται από τον ίδιο τον «Ρουβίκωνα», ο οποίος έχει το θράσος να απειλεί προσωπικώς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα «Καθημερινή», Στέφανος Κασιμάτης

Το πρωτοφανές γεγονός καταγγέλλει μεν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, όχι όμως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, παρότι είχε την ευκαιρία να το κάνει από το βήμα της Βουλής, αν το ήθελε. Ακόμη προβληματίζεται ο υπουργός; Η χαμηλού επιπέδου καταδίκη δείχνει πόσο φοβάται ο Τσίπρας το συγκεκριμένο είδος υποκόσμου, στο οποίο βασίστηκε για να φθάσει στην εξουσία.

Τα υπόλοιπα, που θα μπορούσα να πω γι’ αυτό το αδιανόητο αίσχος για ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, τα είπε πολύ καλύτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χθες στη Βουλή. Συνιστώ, σε όσους δεν έχουν συνθηκολογήσει μέσα τους με την κατάρρευση της δημόσιας ασφάλειας, να παρακολουθήσουν στο YouTube και την πρωτολογία και τη δευτερολογία του Μητσοτάκη. Είμαι βέβαιος ότι θα τους προκαλέσει ανάλογη ευφορία με τη δική μου.

Προσωπικώς τον άκουσα με αισθήματα ευγνωμοσύνης, τολμώ να πω• διότι, στις μέρες μας είναι βάλσαμο να ακούς να λέγονται επιτέλους τα πράγματα με το όνομά τους. Ή, έστω, τα «πράματα», όπως θα το έλεγε ο ίδιος…

Πηγή: Καθημερινή

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.