Σε ατύχημα οφείλεται ο θάνατος του 21χρονου στην Κάλυμνο

0

Ανατροπή στα αίτια θανάτου του 21χρονου φοιτητή. Όπως όλα δείχνουν ο άτυχος Νίκος Χατζηπαύλου έχασε τη ζωή του από ατύχημα. O νεαρός φέρεται να άφησε το ποδήλατό του και να ξεκίνησε αναρρίχηση στα βράχια. Κάποια στιγμή και ενώ είχε φτάσει σε ύψος γλίστρησε με αποτέλεσμα να χτυπηθεί βαριά. Έτσι εξηγούνται τα τραύματά του όπως και αυτό στο κεφάλι.

«Το παιδί κάπου γλίστρησε και έπεσε, έχει κακώσεις, εσωτερικές και εξωτερικές, οι οποίες έφεραν τον θάνατο σε συνδυασμό με την εξάντληση και το σοκ μετά από αρκετό διάστημα από το ατύχημα». Αυτή είναι η επίσημη αιτία θανάτου του άτυχου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, όπως δήλωσε στο Newpost.gr, ο ιατροδικαστής, Πάνος Κοτρέτσος, που εξέτασε το πτώμα.

Όπως ανέφερε ο κ. Κοτρέτσος, «χθες βράδυ έγινε η νεκροτομή. Δεν υπάρχουν ευρήματα που να δείχνουν οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια». «Δεν ξέρουμε ακόμη πού κινούνταν και πώς έπεσε και δεύτερον η ανεύρεση ενός ανθρώπου ακινητοποιημένου και ανήμπορου, μπορεί να είναι μπρος στα μούτρα σου και να μην τον βλέπεις, το έχουμε ξαναζήσει, το ξέρουμε ότι συμβαίνει», πρόσθεσε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.