Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.: Άδικες και αναπάντεχες οι ανθρώπινες απώλειες

0

Ανακοίνωση για τις πολύνεκρες καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, εκφράζει την οδύνη της και τα ειλικρινά της συλλυπητήρια στους οικείους των συμπολιτών μας που χάθηκαν στις καταστροφικές πλημμύρες που πλήττουν μέχρι και αυτή την ώρα την περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Άδικες και αναπάντεχες οι ανθρώπινες απώλειες, άναυδη ολόκληρη η χώρα πενθεί για το άνευ προηγουμένου αποτέλεσμα των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την πατρίδα μας. Το Πυροσβεστικό Σώμα και οι υπάλληλοι του, από την πρώτη στιγμή με όλες τους τις δυνάμεις και με μεγάλα ψυχικά αποθέματα, πράττουν για μία ακόμα φορά το καθήκον τους αναζητώντας και τον τελευταίο αγνοούμενο συμπολίτη μας, αρωγοί σε κάθε συνάνθρωπο που ζητάει την βοήθειά μας. Είναι τουλάχιστον αδιανόητο εν έτη 2017 να χάνονται τόσο άδικα και αναπάντεχα ανθρώπινες ζωές.

Στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που αυτή την ώρα δοκιμάζονται από την θεομηνία, δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στον πόνο τους και ευελπιστούμε να βρεθούν σώοι οι αγνοούμενοι οι οποίοι ακόμα αναζητούνται.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.
Ο πρόεδρος, Δημήτριος Σταθόπουλος
Ο γεν. γραμματέας, Νικόλαος Λαυράνος

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.