Πως σχολιάζουν Μεγάρου Μαξίμου και ΝΔ την άδεια στον Κουφοντίνα

0

«Η απόφαση για τη χορήγηση άδειας στο ηγετικό στέλεχος της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, υπήρξε ομόφωνη στο αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού και με τη σύμφωνη γνώμη του, συμμετέχοντος σε αυτό, αντιεισαγγελέα Εφετών».

Με αυτά λόγια σχολίασαν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου τη χορήγηση διήμερης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ακόμα: «Είναι προφανές ότι ουδεμία σχέση είχε η κυβέρνηση με το θέμα», προσθέτοντας ότι ο αντιεισαγγελέας Εφετών ήταν έως τώρα αρνητικός στα προηγούμενα αιτήματα του «Λουκά» της 17Ν, γι’ αυτό και είναι η πρώτη φορά που του χορηγείται σήμερα άδεια.

Απάντηση Μητσοτάκη στο Twitter

Με ένα σκληρό tweet αντέδρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας πρόκειται να έχει διήμερα άδεια από τις φυλακές. «Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη. Όχι μόνο για τις απεχθείς πράξεις του που στρέφονταν κατά της Δημοκρατίας, αλλά και γιατί δεν έχει εκφράσει ποτέ καμία μεταμέλεια γι’ αυτές και παραμένει ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.