Προφυλακίστηκε ο 58χρονος – Τ’… αλλάζει ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

0

Την προφυλάκιση του 58χρονου τοξικομανή, Εμμανουήλ Εσσαντζανιάν-Σοροπίδη, ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος, κατά την απολογία του στον 18ο τακτικό ανακριτή, ανέφερε: «Αρνούμαι τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα. Αποδέχομαι τις κατηγορίες της οπλοφορίας και της παράνομης οπλοχρησίας», ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι «είμαι 30 χρόνια τοξικομανής. Ήμουν σε κακή κατάσταση γιατί είχα δυο μέρες να πάρω τη δόση μου».

Αναφερόμενος στη σκηνή της ληστείας, ο 58χρονος υποστήριξε: «Κάποια στιγμή είδα πάνω σ’ ένα πεζούλι μια τσάντα και πήγα να την κλέψω καθώς θεώρησα ότι είχε χρήματα μέσα. Πήρα την τσάντα στα χέρια μου και κινήθηκα προς τα δεξιά για να φύγω. Τότε η παθούσα με έπιασε από πίσω από τα μαλλιά και μου είπε: “Αλήτη την τσάντα μου” και προσπάθησε να πάρει την τσάντα της πίσω. Την κοπέλα δεν την είχα δει καθώς πρέπει να ήταν σ’ ένα παρεκκλήσι (σ.σ. οικογενειακό τάφο) δίπλα στους τάφους. Ακολούθησε πάλη με την κοπέλα κατά τη διάρκεια της οποίας πέσαμε στο έδαφος και οι δύο».

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα λέει ο τοξικομανής για τη στιγμή της δολοφονίας: «Στη συνέχεια έβγαλα το μαχαίρι που είχα στην κατοχή μου για να τη φοβερίσω, για να με αφήσει να φύγω. Όταν όμως η παθούσα είδε το μαχαίρι θύμωσε περισσότερο και με το ένα χέρι προσπάθησε να με πιάσει από το λαιμό και με το άλλο χέρι προσπάθησε να μου πιάσει το χέρι που κρατούσα το μαχαίρι. Ενδεχομένως όμως πριν μου πιάσει το χέρι να έπιασε τη λεπίδα του μαχαιριού και έτσι δικαιολογούνται οι αμυχές που βρέθηκαν στο χέρι της. Τελικώς μου έπιασε το χέρι κι εγώ στην προσπάθειά μου να την αποφύγω, τίναξα το χέρι μου για να αποφύγω το δικό της και πρέπει να τη χτύπησα στο πρόσωπο. Επακολούθησε πάλη μεταξύ μας καθώς προσπαθούσα να ξεφύγω ενώ εκείνη δε με άφηνε. Το πλήγμα στη θωρακική χώρα που φαίνεται σοβαρό δε θυμάμαι πως ακριβώς επήλθε».

Μάλιστα ο 58χρονος υποστήριξε ότι το… πιθανότερο είναι να χτύπησε την 32χρονη όταν βρισκόταν από επάνω της στην προσπάθεια του να στηριχτεί γιατί του κρατούσε τα χέρια, ισχυριζόμενος ακόμα και ότι η Δώρα μπορεί να έπεσε… εκείνη πάνω στο μαχαίρι την ώρα της πάλης!

Με πληροφορίες από το newsit.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.