Προσήχθη 58χρονη για τις απειλητικές επιστολές σε πολιτικούς και διπλωμάτες

0

Στην προσαγωγή 58χρονης γυναίκας, η οποία έστελνε απειλητικές επιστολές σε πολιτικούς, διπλωμάτες και στελέχη δημόσιων οργανισμών, προχώρησε η Κρατική Ασφάλεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ψυχικά διαταραγμένο άτομο, το οποίο αφέθηκε ελεύθερο μετά την εξέτασή του από τους αστυνομικούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσαγωγή της έγινε την Παρασκευή μετά από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι εδώ και περίπου ένα χρόνο έστελνε μέσω e-mail επιστολές που περιείχαν απειλές.

Μεταξύ των αποδεκτών ήταν ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Νίκος Σακελλαρίου και ο τέως πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής. Κατά την εξέτασή της στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ ομολόγησε ότι είχε στείλει ηλεκτρονικά και μέσω φαξ επιστολές και σε πρώην πρωθυπουργούς αλλά και σε προέδρους κομμάτων (Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ).

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη. Δεν κρίθηκε επικίνδυνη για τέλεση εγκληματικών πράξεων, ενώ οι αστυνομικοί γνωρίζουν πλέον την ταυτότητά της και είναι εύκολο να την εντοπίσουν σε περίπτωση που συνεχίσει τις μαζικές αποστολές επιστολών.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.