Προετοιμάζεται για τη δίκη της στο Χονγκ Κονγκ η 19χρονη Ειρήνη Μ.

0

Σχεδόν ένα μήνα μετά τη σύλληψη της Ειρήνης Μ. στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, ο καθολικός ιερέας Τζον Γουίδερσπουν είναι ο ένας από τους δύο ανθρώπους που έχουν συναντήσει την 19χρονη κοπέλα από τη Μυτιλήνη (σ.σ. ο άλλος είναι ο Έλληνας πρόξενος).

Ο «άγιος των φυλακισμένων» μίλησε στον τ/σ Alpha για τη δεύτερη συνάντησή του με το μοντέλο. «Προετοιμάζεται για τη δίκη της, κάτι πολύ σημαντικό για τον οποιονδήποτε. Και είναι ευγνώμων προς τα ΜΜΕ και τον κόσμο στην Ελλάδα, που την υποστηρίζουν και ενδιαφέρονται για εκείνη», είπε ο Γουίδερσπουν και συνέχισε:

«Πήρα κάποια λεξικά, τα οποία της έδωσα και ορισμένα βιβλία για να διαβάζει. Την ενθάρρυνα να μελετήσει, να βελτιώσει τα Αγγλικά της. Τα Αγγλικά της είναι εντάξει, αλλά καλό θα ήταν να τα βελτιώσει. Προσπάθησα να της εξηγήσω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες. Την ενθάρρυνα να προετοιμαστεί για την υπόθεσή της. Ο δικηγόρος της στην Ελλάδα επίσης εργάζεται πάνω σε αυτό και κανονίζει ώστε να τη βοηθήσει να βρει μι α ομάδα δικηγόρων στο Χονγκ Κονγκ».

«Την έχω δει δύο φορές. Η τελευταία φορά ήταν την προηγούμενη Δευτέρα και την είδα πιο δυνατή σε σύγκριση με την πρώτη φορά. Την πρώτη φορά που την είδα, ήταν κάπως στενοχωρημένη, πράγμα κατανοητό», κατέληξε ο καθολικός ιερέας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.