Πράξη ήθους με αίσθημα ευθύνης στην κοινωνία από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου

"Άλλη μια πράξη ηρωισμού από τα πληρώματα των περιπολικών του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, έρχεται να προστεθεί ανάμεσα στις τόσες άλλες"

0

Αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας

Άλλη μια πράξη ηρωισμού από τα πληρώματα των περιπολικών του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, έρχεται να προστεθεί ανάμεσα στις τόσες άλλες, ώστε να μας θυμίσει πως οι συνάδελφοι καθημερινά εκτελούν την υπηρεσία τους με μοναδικό γνώμονα την διασφάλιση του μέγιστου αγαθού της ζωής του κοινωνικού συνόλου.

Αυτό συνέβη και προ ολίγων ημερών όταν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου πάλι, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία νυχτερινής εποχούμενης περιπολίας , εντόπισαν στο κέντρο της πόλης, επί του πεζοδρομίου και κάτω από καταρρακτώδη βροχή κοπέλα σε άσχημη ημιλιπόθυμη κατάσταση. Άμεσα και χωρίς δεύτερη σκέψη ενεργώντας πάντα με υψηλό επαγγελματισμό, παρέλαβαν την κοπέλα και την διακόμισαν στο εφημερεύων νοσοκομείο, όπου και της παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Αποτέλεσμα να αποφευχθεί εγκαίρως το ενδεχόμενο καρδιακό επεισόδιο, το οποίο οι γιατροί ανέφεραν πως ελλόχευε άμεσα, εάν υπήρχε περαιτέρω καθυστέρηση της εισαγωγής της στο νοσοκομείο.

Η πράξη αυτή μόνο υπερηφάνεια μπορεί να μας γεμίσει, καθώς για πολλοστή φορά οι Έλληνες αστυνομικοί, πιστοί πάντα στον όρκο τους, δίνουν στην κοινωνία μαθήματα ήθους και ανθρωπιάς, τονώνοντας ταυτόχρονα το αίσθημα της ασφαλείας των πολιτών.

Τέτοιου είδους ενέργειες φέρνουν την αστυνομία πιο κοντά στον πολίτη οικοδομώντας τη σχέση εμπιστοσύνης τους, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύουν το υψηλό αίσθημα ευθύνης των αστυνομικών απέναντι στην κοινωνία. Οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι αξίζουν συγχαρητηρίων, καθώς και την επιβράβευση όλων μας .

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Λάζαρος Πουρσαϊτίδης
Ο γ.γ., Δημήτριος Θεοδοσιάδης

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.