Πράξεις καθημερινής ανδρείας από τους άνδρες της Υ.ΜΕ.Τ.

"Το Σάββατο και περί ώρα 20:50, επί της οδού Μακεδόνων, εποχούμενη περιπολία της Υ.ΜΕ.Τ διερχόμενη από το σημείο αντιλήφθηκε στο δώμα τετραώροφου κτηρίου φωτιά"

0

Από τη σελίδα «Μάχιμοι» στο Facebook λάβαμε το παρακάτω e-mail, το οποίο αναδημοσιεύουμε αυτούσιο ως μία ελάχιστη αναγνώριση στη δράση της Υ.ΜΕ.Τ.

«Το Σάββατο και περί ώρα 20:50, επί της οδού Μακεδόνων, εποχούμενη περιπολία της Υ.ΜΕ.Τ διερχόμενη από το σημείο αντιλήφθηκε στο δώμα τετραώροφου κτηρίου φωτιά.

Άμεσα ενημερώθηκε το κέντρο επιχειρήσεων και ταυτόχρονα η Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Εν συνεχεία με φωνές για πυρκαγιά και χτυπώντας θυροτηλέφωνα της πολυκατοικίας κατάφεραν να ανοίξει ένοικος της πολυκατοικίας την κεντρική είσοδο με αποτέλεσμα να ξεκινήσει επιχείρηση για την απομάκρυνση των ενοίκων. Πόρτα – πόρτα μετέβηκαν σε όλα τα διαμερίσματα και κατάφεραν να βγάλουν έξωθεν της πολυκατοικίας πέντε άτομα μαζί με κατοικίδια σε ασφαλή χώρο.

Εν αναμονή σταθμών της Π.Υ. καθάρισαν τον πέριξ χώρο και με το που κατέφθασε η Π.Υ. ενημέρωσαν αυτή. Η πυρκαγιά κατασβήσθηκε δίχως τον παραμικρό κίνδυνο ατόμων η ζώων συντροφιάς χάρη στην έγκαιρη επέμβαση αυτών».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.