ΠΟΑΣΥ: Προτεραιότητα για την Ομοσπονδία η αναβάθμιση των Αστυνομικών Σχολών

Επιστολή προς τους υπουργούς Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη, για το ζήτημα της αναβάθμισης των Αστυνομικών Σχολών, έστειλε το προεδρείο της ΠΟΑΣΥ

0

Επιστολή προς τους υπουργούς Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη, για το ζήτημα της αναβάθμισης των Αστυνομικών Σχολών, έστειλε το προεδρείο της ΠΟΑΣΥ. Σε αυτή, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι «στις επόμενες συναντήσεις εργασίας, την Ομοσπονδία μας επιθυμούμε να εκπροσωπεί ο Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Συνδρεβέλης, ο οποίος έχει εξουσιοδοτηθεί να συμμετέχει ενεργά στην όλη διαδικασία».

Αναλυτικά η επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων

Προς:
1) Τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ
2) Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ
Κοιν.: Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ

Κύριοι Υπουργοί,

Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι, ξεκίνησαν χθες, 17-04-18, στο Υπουργείο Παιδείας, οι συναντήσεις εργασίας για την αναβάθμιση των Αστυνομικών Σχολών, όπως άλλωστε σας είχαμε επισημάνει και κατά τη συνάντησή μας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στις 19/03/2018, όταν μας ενημερώσατε για την βούλησή σας, να προωθήσετε, επιτέλους, τις αναγκαίες θεσμικές παρεμβάσεις, μέσα από αξιόπιστο διάλογο για αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα που απασχολεί την Ομοσπονδία μας τα τελευταία πολλά χρόνια, έχοντας εκδηλώσει προς τούτο πολλές πρωτοβουλίες.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση εργασίας, σύμφωνα και με το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, εκτός του ιδίου του κ. Κώστα Γαβρόγλου, συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας (Δ/ση Εκπαίδευσης &Ανθρωπίνων Πόρων) κα Βασιλική Αλεξανδρή, ο Αστυνόμος Α’ κ. Κωνσταντίνος Καραντώνης του τμήματος Εκπαιδευτικών Μελετών της Αστυνομικής Ακαδημίας και συνεργάτες του Υπουργού, ενώ, όπως ανακοινώθηκε, θα ακολουθήσουν και νέες συναντήσεις μέχρι την οριστική διαμόρφωση των τελικών προτάσεων.

Παρακαλούμε, να λάβετε υπόψη σας ότι, στις επόμενες συναντήσεις εργασίας, την Ομοσπονδία μας επιθυμούμε να εκπροσωπεί ο Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Συνδρεβέλης, ο οποίος έχει εξουσιοδοτηθεί να συμμετέχει ενεργά στην όλη διαδικασία, εφόσον κοινός μας στόχος είναι η διαμόρφωση μιας συνολικής και ουσιαστικής πρότασης, υλοποιήσιμης στο άμεσο μέλλον, χωρίς περαιτέρω κωλυσιεργίες ή και ατέρμονες συζητήσεις, από επιτροπή σε επιτροπή και από ομάδα εργασίας σε ομάδα εργασίας, όπως δυστυχώς είχε συμβεί στο παρελθόν.

Αναμένοντες την απάντησή σας, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο όλο εγχείρημα.

Με εκτίμηση

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Ο πρόεδρος, Γρηγόριος Γερακαράκος
Ο γ.γ, Γεώργιος Παπατσίμπας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.