Πισώπλατα πυροβόλησαν τον Γερμανό στην Αρκίτσα [Εικόνες]

0

Μυστήριο καλύπτει την άγρια δολοφονία 55χρονου Γερμανού στην Αρκίτσα ο οποίος πυροβολήθηκε πισώπλατα.  Ο 55χρονος που διέμενε στον παραλιακό οικισμό Κέδρος της Αρκίτσας και βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του που μένει στη Σκάλα Αταλάντης βρέθηκε 300 μέτρα από τον οικισμό Τριανταφυλλιά μέσα σε ελαιώνα, πυροβολημένος στο κεφάλι και στο στήθος πιθανότατα από κυνηγετικό όπλο, έξω από το αυτοκίνητό του, ένα ασημί Opel με ξένες πινακίδες που ήταν κλειδωμένο.

Οπως αναφέρει το LamiaReport η σορός του παρουσίαζε σημάδια ακαμψίας. Η σύζυγός του, είπε στους αστυνομικούς ότι τον αναζητούσε το τελευταίο 24ωρο και ότι ετοιμαζόταν να δηλώσει την εξαφάνισή του στις αρχές.  Το όπλο του άτυχου άνδρα, που όλα δείχνουν ότι είχε πάει για κυνήγι, δεν βρέθηκε πουθενά, ούτε μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι είχαν ψάξει. Επίσης πάνω στο θύμα δεν βρέθηκαν ούτε χρήματα, ούτε ταυτότητα.

Στην Αρκίτσα όσοι γνώριζαν το θύμα κάνουν λόγο για έναν φιλήσυχο άνθρωπο που δεν είχε διαφορές με κανέναν και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα για αρνητικά σχόλια.

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.