Ο Άγιος Βασίλης έφτασε στη Λάρισα με F-16! (Βίντεο)

0

Ο Άγιος Βασίλης, για να καταφέρει να μοιράσει και φέτος τα δώρα στα παιδιά της Λάρισας, χρησιμοποίησε τα μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας που εδρεύουν στην 110 Πτέρυγα Μάχης.

Το αεροσκάφος του “Άγιου Βασίλη” συνόδευαν άλλα δύο μαχητικά που που έκαναν εντυπωσιακές φιγούρες στον αέρα.

Στο αεροδρόμιο προσγειώθηκε το πρωί της Παρασκευής. Εκεί τον περίμεναν δεκάδες μικρά παιδιά από τους εργαζόμενους στη Μοίρα, των οικογενειών που ευεργετούνται από το κοινωνικό παντοπωλείο​ του δήμου Λαρισαίων, αλλά και προσφυγόπουλα από το Κουτσόχερο.

Ο Άγιος ευδιάθετος, μοίρασε καραμέλες στα παιδιά, έπαιξε και φωτογραφήθηκε μαζί τους, χαρίζοντας στιγμές αγάπης και ξεγνοιασιάς.

Η δράση έγινε σε συνεργασία του δήμου Λαρισαίων με τη διοίκηση της 110 Πτέρυγας Μάχης.

Ο διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης, σμήναρχος (Ι) κ. Απόστολος Χόρτης είπε μεταξύ άλλων πως «μαζί με τον Άγιο Βασίλη σήμερα στην 110 ΠΜ καλωσορίσαμε την χαρά, την αισιοδοξία κι ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και καλότυχο 2018»

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτρης Δεληγιάννης έκανε λόγο για μία «ωραία μέρα για την πόλη αφού έρχεται στη Λάρισα ο Άγιος Βασίλης» και ευχαρίστησε το διοικητή της στρατιωτικής μονάδας για τη συνεργασία.

Πηγή: onlarissa.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.