Οι Ηπειρώτες Αστυνομικοί έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα (photos)

0

Την βασιλόπιτα τους για το 2018 έκοψαν τα μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής, με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, να τιμά την εκδήλωση με την παρουσία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής στις 14/02/2018 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα. Η εκδήλωση ήταν λιτή, όπως αρμόζει στην Ηπειρώτικη καταγωγή μας. Η πρόσκληση στα μέλη και στους φίλους του Συλλόγου μας έγινε μέσω διαδικτύου, παρ’ όλα αυτά, δεκάδες συντοπίτες μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Το παρών έδωσαν: ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμο μέλος του Συλλόγου Αντιστράτηγος κ. Τσουβάλας Κων/νος, ο Διοικητής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Υποστράτηγος κ. Ψωμάς Γεώργιος, ο Αντιστράτηγος ε.α. και επίτιμο μέλος του Συλλόγου κ. Τσίγκος Βασίλειος, ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Ηπειρώτης κ. Παπατσίμπας Γεώργιος, ο Ταμίας Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Κουλιάκης Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας κ. Νάκος Βασίλειος, ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σπυράκος Αθανάσιος, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου κ. Σπυράκος Μενέλαος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας κ. Φούσας Στέφανος, μέλη του Δ.Σ. και αντιπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, ο τέως αντιπρόεδρος Οικονομικού επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Κολιός Ζώης , ο πρώην Βουλευτής κ. Μιχάλης Καρχιμάκης κ.α.

Συγκινητική ήταν για εμάς η παρουσία αρκετών εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου το μακρινό 1998. Μας δόθηκε μια ακόμα ευκαιρία να βρεθούμε, να μιλήσουμε για τον τόπο μας και να σχεδιάσουμε για μελλοντικές μας δράσεις. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γερακαράκο Γρηγόρη για τη φιλοξενία της εκδήλωσης στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας.

Ευχαριστούμε όλα τα επώνυμα και μη μέλη του Συλλόγου, καθώς και τους φίλους μας για την παρουσία τους και ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε ακόμα περισσότεροι.

Η Ήπειρος, είναι η περιοχή που σε κάνει να νοσταλγείς, να χαίρεσαι, να χαμογελάς. Είναι γεμάτη ιστορικές μνήμες και ιστορικά μνημεία. Κάθε σπιθαμή εδάφους κρύβει και μία μαρτυρική ιστορία ηρώων Ηπειρωτών και ηρωίδων Ηπειρωτισσών που θυσίασαν τη ζωή τους με υψηλό φρόνημα για την ελευθερία του τόπου μας.

Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει το έργο του και θα παραμένει πάντα πιστός στην παράδοση και στα πολιτιστικά δρώμενα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Δημοσθένης Πάκος
Ο γ.γ., Κώστας Χύτας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.