Οι αστυνομικοί του ΤΕΕΜ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους (photos)

0

Η Πανελλήνια Ένωση Πυροτεχνουργών & Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2018, στην αίθουσα «Εσπερίδες» του ξενοδοχείου Hilton, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σε εορταστικό κλίμα, με την στήριξη της διεύθυνσης του Hilton και συγκεκριμένα του Γενικού Διευθυντή κ. Bart Van De Vingel, καθώς και του Διευθυντή Ασφαλείας κ. Ανδρέα Τζούρου, αποδείχθηκε περίτρανα ο επαγγελματισμός και η άψογη συνεργασία μεταξύ των φορέων. Την άψογη κατά γενική ομολογία εκδήλωση παρουσίασε η κ. Γεωργία Παράσχου, έχοντας τη συντονιστική επιμέλεια με την ομάδα Caryatis Events & Life.

Η επίσημη έναρξη της βραδιάς έγινε από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών & Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων, κ. Βασίλειο Γιαμπουρά, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ενώ έκανε μια σύντομη ανασκόπηση στο έργο της Υπηρεσίας. Το Δ.Σ. της Ένωσης τίμησε τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, με τον διευθυντή Ασφαλείας κ. Ανδρέα Τζούρο να στέκεται «στη σημαντικότητα του ΤΕΕΜ στο κοινωνικό σύνολο και στην άψογη συνεργασία που έχουν όλα αυτά τα χρόνια». Παράλληλα, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τη διοίκηση της Ένωσης. Την βράβευση έκαναν από κοινού ο Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών κ. Ιωάννης Τουπαδάκης μαζί με το Μέλος της Ένωσης, και αντιπρόσωπο της ΠΟΑΣΥ, κ. Γεώργιο Τσαπάρα την «ψυχή» της βραδιάς ο οποίος στην ομιλία του επισήμανε την αξία της ομαδικής δουλειάς και τη σπουδαιότητα του επαγγέλματος.

Τιμητική πλακέτα αποδόθηκε στον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, κ. Γεώργιο Καλλιακμάνη για την πολύτιμη βοήθεια του, την αμέριστη συμπαράσταση του και τη συνεχή υποστήριξη του τόσο προς την Ένωση Πυροτεχνουργών όσο και στο προσωπικό της Υπηρεσίας για την επίλυση μειζόνων προβλημάτων. Την πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Βασίλειος Γιαμπουράς. Από την πλευρά του, ο κ. Καλλιακμάνης ευχαρίστησε θερμά το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών & Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων, ενώ στάθηκε στο «δύσκολο έργο όλων των αστυνομικών», τονίζοντας παράλληλα πως θα είναι δίπλα «σε κάθε ζήτημα δίνοντας ουσιαστικές λύσεις και στηρίζοντας ενεργά τους συναδέλφους».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν εκλεκτές προσωπικότητες, από την ΕΛ.ΑΣ. τον πολιτικό κόσμο και την κοινωνική ζωή του τόπου.

Πιο συγκεκριμένα παρευρέθηκαν:

  • Ο Πανοσιολογιώτατος και Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. κ. Νεκτάριος Κιούλος, που ευλόγησε την εκδήλωση και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
  • Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και καθηγητής Εγκληματολογίας, κ. Ιωάννης Πανούσης.
  • Η βουλευτής Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ελένη Αυλωνίτου.
  • Ο καθηγητής Διοικητικού Δικαίου αξιωματικός εν αποστρατεία και πρώην διευθυντής του γραφείου υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλειος Μαστρογιάννης.
  • Ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών αστυνομικός διευθυντής κ. Αθανάσιος Βλαχάκης.
  • Ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γεώργιος Καλλιακμάνης.
  • Καθώς και αξιωματικοί ενέργεια και εν αποστρατεία που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.