Οι Αμεσοδρασίτες παίζουν… μπάλα στο νέο σποτ της ΕΛ.ΑΣ. για το ΚΕΘΕΑ (video)

0

Ένα ξεχωριστό φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου συνδιοργανώνουν η ΕΛ.ΑΣ. και το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, με τη στήριξη της ΕΡΤ, την προσεχή Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, στις 14:30, σε γήπεδο στο Πάρκο Γουδή που παραχωρείται δωρεάν από την ΕΠΟ.

Σε αυτόν θα πάρουν μέρος η ποδοσφαιρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, μέλη του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, καθώς και μικτή ομάδα δημοσιογράφων της ΕΡΤ και δημοφιλών καλλιτεχνών, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα, που εντάσσεται στο πλαίσιο του ενιαίου μετώπου κατά των ναρκωτικών, με στόχο την ανάδειξη του υγιούς αθλητικού πνεύματος, ως πρότυπου ζωής, μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει, από πλευράς ΕΛ.ΑΣ., η Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Υ.Φ.Α.Α), η οποία συμμετέχει και στηρίζει διαχρονικά ανάλογες πρωτοβουλίες, στο πλαίσιο του κοινωνικού ρόλου και της αποστολής του Σώματος.

Μάλιστα, για τις ανάγκες προώθησης της φιλικής αναμέτρησης, δημιουργήθηκε ένα πολύ όμορφο video με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά, μέλη του ΚΕΘΕΑ, τον δημοσιογράφο Γιάννη Ντάσκα και ένα πλήρωμα της Άμεσης Δράσης να δίνει ξεχωριστεί νότα με την παρουσία του.

Όπως μάθαμε πρόκειται για τον Αγρινιώτη υπαρχιφύλακα Παναγιώτη Παπατζήμα και τον Τρικαλινό αστυφύλακα Παναγιώτη Αναγνώστου, οι οποίοι εμφανίζονται με το περιπολικό στον χώρο που παίζουν μπάλα τα παιδιά και –ως μεγάλα παιδιά κι αυτοί- μπαίνουν κι αυτοί στο παιχνίδι! Απ’ όσα μπορέσαμε να δούμε στα λίγα δευτερόλεπτα του σποτ, οι δύο αστυνομικοί εκτός από άριστοι διώκτες του εγκλήματος είναι και καλοί μπαλαδόροι!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.