Οικογενειακή τραγωδία στο Ρέθυμνο: Σκότωσε τον αδερφό του και αυτοκτόνησε

0

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης, με δύο νεαρά αδέρφια να χάνουν τη ζωή τους και την τοπική κοινωνία να είναι συγκλονισμένη.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο 25χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα τον μικρότερο αδερφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε πίνοντας υγρό μπαταρίας και ποντικοφάρμακο! Τα δύο αδέρφια έμεναν μαζί με τους γονείς τους, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αποτρέψουν το κακό! Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγάλος αδερφός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Άγνωστο ακόμα το γιατί, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 21 ετών αδερφό του. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο μεγάλος αδερφός, αμέσως μετά την πράξη του ήπιε υγρά μπαταρίας αυτοκίνητου και ποντικοφάρμακο, για να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο 25χρονος μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Ρεθύμνου όπου τελικά λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε και εκείνος, γράφοντας δραματικό επίλογο στην οικογενειακή τραγωδία.

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.