Ντούμας: “Μετά τον πειθαρχικό έλεγχο θα με περάσουν και Στρατοδικείο…”

0

Αλιεύσαμε μία ενδιαφέρουσα ανάρτηση από τον προσωπικό λογαριασμό του Βασίλη Ντούμα στο Facebook με αφορμή το θέμα που ανέκυψε με τη μη νοσηλεία αστυνομικών στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

“Μετά τον ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΌ μου έλεγχο για τα Εξάρχεια έρχεται και το ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΊΟ για το 401!! Με βλέπω να μη χωράνε τα συνδικαλιστικά παράσημα που επιφυλάσσουν οι άσπονδοι φίλοι της Δημοκρατίας και της ελευθερίας!!! Βγάλτε το κεφάλι από την άμμο της εξουσίας και υπερασπιστείτε αυτούς που σας κάνουν “μάγκες”, δεν υπάρχει τρόπος να φυλακίσεις την καταγγελία αν δεν αγωνιστείς να περιορίσεις τα καταγγελόμενα. Προσωπικά θα κουραστείτε να με ακούτε, θα προσπαθώ να χάσετε τον ύπνο σας,όσο θα προσπαθείτε να χαλάτε τα όνειρα μας.Μην γελοιοποιείτε και ευτελιζετε όμως τη Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της .(Φίλοι μου, διαγράψτε όλοι τις δημόσιες κριτικές σας στο διαδίκτυο γιατί σας βλέπω μαζί μου στο ΡΟΥΦ, στην ανακοίνωση έχετε καταγραφεί, διαβάστε μήπως είστε κι εσείς στη λίστα )”, έγραψε ο πρόεδρων των Ειδικών Φρουρών.

Αφορμή για την ανάρτηση του Βασίλη Ντούμα αποτέλεσε το παρακάτω έγγραφο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, που ζητά τον άμεσο πειθαρχικό έλεγχο των υπευθύνων για το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.