«Ντου» της Δίωξης Ναρκωτικών – 135 κιλά κοκαΐνης σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα

0

Ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 135 κιλών και χρηματικό ποσό 12.000 ευρώ, έκρυβε σε ένα πολυτελές διαμέρισμα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στη Βάρκιζα, ένας 30χρονος υπήκοος Σερβίας που συνελήφθη μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών.

Η αξία των ναρκωτικών που βρέθηκαν ξεπερνά τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, ενώ από την προανάκριση προκύπτει εμπλοκή ηχηρών ονομάτων της κοσμικής Αθήνας. Εκτός από τον 30χρονο που συνελήφθη και ανακρίνεται, η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί ακόμη για ένα άτομο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εντοπισμός της ποσότητας – μαμούθ έγινε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που συνέλλεγαν εδώ και μήνες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο Σέρβος είχε κινήσει τις υποψίες των Αρχών καθώς –χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει τα χρήματα- νοίκιαζε (σ.σ. μέσω Airbnb) πολυτελές διαμέρισμα σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας, οδηγούσε υπερπολυτελές αυτοκίνητο και επιδίδονταν σε «μεγάλη ζωή». Περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες.

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για εμπλοκή δεκάδων ακόμη ατόμων στην υπόθεση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.