Ναρκέμποροι σε ρόλο… 007 – Το «μαγικό» για το άνοιγμα της κρύπτης

0

Έναν απίστευτο τρόπο να κρύβουν επιμελώς την κοκαΐνη μέσα στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν είχαν επινοήσει τα μέλη του κυκλώματος διακίνησης 136 κιλών κοκαΐνης, τα οποία εντοπίστηκαν μέσα σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα.

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί πριν από περίπου δέκα ημέρες ένας 33χρονος Σέρβος, ενώ αναζητείται ένας ομοεθνής του. Σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν υπήρχε κρύπτη στο πίσω μέρος του, στην οποία μπορούσαν να χωρέσουν μέχρι και 60 κιλά κοκαΐνης. Το εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι ο τρόπος με τον οποίο άνοιγε αυτή η κρύπτη, τον οποίο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν δει μόνο σε ταινίες του Χόλιγουντ.

Συγκεκριμένα για να ανοίξει η κρύπτη τα μέλη του κυκλώματος έπρεπε: Να στρίψουν το τιμόνι αριστερά, να κατεβάζουν το παράθυρο του συνοδηγού και να τραβήξουν ειδικό μοχλό που υπήρχε στο ταμπλό. Μόνο με τις τρεις αυτές κινήσεις άνοιγε η κρύπτη (έπεφτε το πίσω κάθισμα και εμφανιζόταν ο χώρος).

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος Σερβος που συνελήφθη στο διαμέρισμα της Βάρκιζας έχει προφυλακιστεί. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Σάκη Κεχαγιόγλου, ο ρόλος του ήταν περιφερειακός και αυτό θα αποδειχθεί όταν συλληφθεί το πρόσωπο που νοίκιασε το σπίτι της Βάρκιζας.

Πηγή: HuffingtonPost.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.