Νίκος Κορομηλάς: Κύριε δήμαρχε σας ευχαριστούμε για τα περιπολικά

0

Τις ευχαριστίες του προς τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, εκφράζει μέσω μηνύματος του στο Facebook, ο ταμίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Νίκος Κορομηλάς, για τη δωρεά δύο περιπολικών οχημάτων για το οικείο Α.Τ.

Αναλυτικά το μήνυμα του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ.

Έπειτα από συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα μεταξυ του κ. Διοικητή του Τμήματος Τάξης Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Α/Υ’ Σταύρου ΔΟΥΚΑ, και του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, με αντικείμενο συζήτησης την ποιοτικότερη και αποτελεσματικότερη αστυνόμευση της περιοχής αλλά και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων, ο κ. Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, προτίθεται να προχωρήσει στη δωρεά δύο οχημάτων προς το Αστυνομικό Τμήμα Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Συγχαίρω προσωπικά το Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για την πρωτοβουλία του αυτή, η οποία αποδεικνύει περίτρανα ότι υπάρχουν κάποιοι αιρετοί άνθρωποι που αντιλαμβάνονται και εκτιμούν το λειτούργημα που επιτελούν καθημερινά οι Έλληνες Αστυνομικοί.

Κύριε δήμαρχε, σας ευχαριστούμε πολύ.
Νίκος Κορομηλάς

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.