Νέα στοιχεία: Δεμένη με χειροπέδες η 44χρονη στο αυτοκίνητο;

0

Νέα διάσταση δίνει στην υπόθεση ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσληφθεί από την οικογένεια της 44χρονης από την Αιτωλοακαρνανία, αποκαλύπτοντας πως ήταν δεμένη με χειροπέδες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Ειρήνη Λαγούδη ήταν δεμένη με χειροπέδες και σε στάση προσευχής, λέει τώρα ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας που ασχολείται με την υπόθεση της 44χρονης από την Αιτωλοακαρνανία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το περίεργο ωστόσο είναι ότι συγγενικό πρόσωπο της άτυχης γυναίκας έχει ήδη δώσει εντελώς αντίθετη περιγραφή. Έχει αναφέρει ότι τα χέρια της 44χρονης ήταν πίσω από τον κορμό της.

Ο ιδιωτικός ερευνητής ωστόσο επιμένει και λέει πως βρήκε στον χώρο πλαστικές χειροπέδες, τα γνωστά tire aps, δηλαδή και αναφέρει πως το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκαν σημάδια στα χέρια της ή και μέρη του πλαστικού στη σορό της οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρξε φωτιά και ίσως στο ότι είχε μακρυά μανίκια.

Σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει ο ιδιωτικός ερευνητής η ιατροδικαστική έρευνα ουσιαστικά ενισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας. Ωστόσο οι συγγενείς της 44χρονης πιστεύουν πως υπήρξε εγκληματική ενέργεια και έτσι κατέθεσαν μήνυση για ανθρωποκτονία με δόλο.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.