Μπούζας: “Απαλλάξτε τις υπηρεσίες από τα πάρεργα”

0

Ποιοί έχουν Δικαίωμα στην ασφάλεια τελικά;

Έχουμε φτάσει σε σημείο η μισή και πλέον  Αστυνομία να είναι επιφορτισμένη με την  φύλαξη κτιρίων και υψηλών προσώπων (VIP)   και οι άλλοι μισή να απασχολείται  σε υπηρεσίες για την απρόσκοπτη  εφαρμογή των μνημονιακών μέτρων (συμβολαιογραφικά γραφεία κτλ.).

Οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στα Τμήματα Ασφαλείας  νοτιοανατολικής Αττικής καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες και αναγκάζονται να μετακινούνται στο κέντρο της Αθήνας και τελευταία σε συμβολαιογραφικά γραφεία για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των πλειστηριασμών. Φυσικά αυτό δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα στους συναδέλφους που υπηρετούν σε υπηρεσίες ιδιαίτερα απομακρυσμένες από το κέντρο της Αθήνας όπως το Μαρκόπουλο, Κορωπί, Κερατέα, Λαύριο κτλ.

Φυσικά είμαστε αλληλέγγυοι στους ανθρώπους που κινδυνεύουν να απολέσουν τις κατοικίες τους όμως έχουμε υποχρέωση να προστατέψουμε και το έννομο αγαθό της ασφάλειας γενικά του πολίτη και αυτό μπορούμε να το πράξουμε μόνο αν μας αφήσουν να κάνουμε την δουλειά χωρίς εμπόδια

Ευάγγελος ΜΠΟΥΖΑΣ

Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Μέλος Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.