Κράτηση επιδόματος ιδιαιτ. συνθηκών στην μισθοδοσία των αστυφυλάκων προερχόμενων από Ειδικοί Φρουροί

0
Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Κώστας Χύτας

Απάντηση στο ερώτημα χιλιάδων αστυφυλάκων που προέρχονται από Ειδικοί Φρουροί, για την κράτηση του επιδόματος ιδιαίτερων συνθηκών στη μισθοδοσία, δίνει ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Κώστας Χύτας.

«Πολλά τα ερωτήματα συναδέλφων Αστ/κων που πρόσφατα προήχθησαν στο βαθμό, προερχόμενοι από Ε.Φ. Η κράτηση της κατηγορίας αυτής εν ολίγοις οφείλεται στο ότι το μισθολόγιο δεν εφαρμόστηκε αναδρομικά από 01/01/2017 και ενώ έπρεπε να έχουν χορηγηθεί κάποιες αυξήσεις λόγω μισθολογικής ανέλιξης, αυτές δεν έχουν καταβληθεί ακόμα. Εν αντιθέσει, κρατήθηκαν αναδρομικά χρήματα τα οποία η κατηγορία αυτή δεν έχει λάβει ακόμα, λόγω κακής διαχείρισης του νέου μισθολογίου», αναφέρει αρχικά ο αντιπρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Α. και καταλήγει:

«Θα έπρεπε λοιπόν από την αναδρομικότητα να προκύψουν κάποιες αυξομειώσεις και συνεπώς να γίνουν κάποιοι συμψηφισμοί, όπου εκεί θα πρόεκυπτε μια διαφορά καταβολής επιδόματος μείον 30 με 50 € περίπου (και όχι πχ 350 €). Αυτό βέβαια είναι μόνο για την τρέχουσα μισθοδοσία και θα διορθωθεί στις επόμενες μισθοδοσίες».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.