«Κομμένες» οι παρουσιάσεις από τον στρατηγό μέχρι τις κρίσεις με απόφαση αρχηγού

0

Στην απόφαση να μην ξαναγίνει παρουσίαση  υπόθεσης στη ΓΑΔΑ από τον διοικητή Ασφαλείας κ. Χρήστο Παπαζαφείρη, τουλάχιστον μέχρι να γίνουν οι κρίσεις τον ερχόμενο Ιανουάριο, προχώρησε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που κατά τη χθεσινή παρουσίαση για την εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος που διέπραττε κλοπές αυτοκινήτων δεν παρέστη ο κ. Παπαζαφείρης. Ο διοικητής Ασφαλείας απουσίαζε ούτως ή άλλως για προσωπικό του θέμα από τη ΓΑΔΑ αλλά ακόμα και να ήταν παρών δεν θα παρίστατο στην παρουσίαση.

Η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον ίδιο τον αρχηγό της Αστυνομίας. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι πρόθεσή του ήταν να μην γίνει παρουσίαση από τον διοικητή Ασφαλείας ούτε στις 11 Δεκεμβρίου 2017 (αφορούσε σε εξιχνίαση ανθρωποκτονιών). Μετά από… διαβουλεύσεις, ωστόσο, αποφασίστηκε τελικά να γίνει μία τελευταία παρουσίαση από τον κ. Παπαζαφείρη.

Η απόφαση του αρχηγείου ελήφθη διότι κρίθηκε ότι πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε σχέση με την προβολή των αξιωματικών, μέχρι τις κρίσεις του Ιανουαρίου.

Katechaki

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.