Καλλιακμάνης: «Να μην επιτρέψουμε την εκκόλαψη του αυγού του φιδιού»

0

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το επονομαζόμενο «αυγό του φιδιού» και επισημαίνει ότι «έχουμε ιερή υποχρέωση να μην επιτρέψουμε την εκκόλαψη του αυγού του φιδιού σε όποιο μετερίζι και αν βρισκόμαστε».

Η ανάρτηση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής

Το φίδι όταν σκάσει από το αυγό είναι χαριτωμένο, όπως όλα τα έμβια όντα. Εμφανίζει ένα αγγελικό πρόσωπο, μοιράζει δώρα και υποσχέσεις για να παραπλανήσει, πολλές φορές εκμεταλλεύεται την αγανάκτηση των ατόμων, των ομάδων, των λαών.

Όταν όμως ενηλικιωθεί ρίχνει το δηλητήριο του και δηλητηριάζει συνειδήσεις άτομα ομάδες και λαούς. Σπέρνει τον όλεθρο και την καταστροφή και δεν αφήνει τίποτα στο πέρασμα του. Έχουμε όλοι εμείς ιερή υποχρέωση να μην επιτρέψουμε την εκκόλαψη του αυγού του φιδιού σε όποιο μετερίζι και αν βρισκόμαστε. Είναι ιερή υποχρέωση στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, ιερή υποχρέωση σε αυτούς που χάθηκαν στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα, σε αυτούς που πολέμησαν από άκρη σε άκρη για την Ελλάδα μας απέναντι στις δυνάμεις της κατοχής…

Είναι ιερή υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας, απέναντι στους απογόνους και τους προγόνους μας…

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.