Καλλιακμάνης: «Ας αρχίσουμε επιτέλους να είμαστε ενωμένοι, ειδικά στα εθνικά θέματα»

0

Παρέμβαση για το ζήτημα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Διαβάστε την ανάρτηση του στο Facebook

«Γιατί για άλλη μια φορά διχάζονται οι Έλληνες για ένα ζήτημα που στην ουσία από καμία πλευρά δεν υπάρχει αμφισβήτηση; Φυσικά και η Μακεδονία είναι ελληνική… Διαφωνεί κανένας Έλληνας γι’ αυτό; Δεν νομίζω…

Είτε πέντε Έλληνες συμμετείχαν στο συλλαλητήριο, είτε 500 χιλιάδες, είτε ενάμιση εκατομμύριο, είναι δεδομένη η ελληνικότητα της Μακεδονίας καθώς και η καταγωγή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αυτό το φωνάζει η ιστορία.

Τώρα όσον αφορά την διαπραγμάτευση, ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μην έχουμε προβλήματα στο μέλλον, όπως έχουμε με την γνωστή γείτονα χώρα που δεν διεκδίκησε ποτέ ονόματα, διεκδίκησε όμως νησιά και εδάφη και κατέλαβε και την μισή σχεδόν Κύπρο…

Ας μάθουμε λοιπόν από τα λάθη του χθες και ας αρχίσουμε επιτέλους να είμαστε ενωμένοι ειδικά για τα εθνικά θέματα… Άλλωστε οι Σκοπιανοί θίγονται αν σταματήσει η διαπραγμάτευση ας το εκμεταλλευτούμε σαν χώρα και ας προσπαθήσουμε να περάσουμε τις δικές μας θέσεις…»

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.