Θρήνος: 17χρονη αυτοκτόνησε στα Καλάβρυτα

0

Αβάσταχτος είναι ο θρήνος για την 17χρονη Μ.Ζ στην Γλάστρα Καλαβρύτων, η οποία έκοψε μόνη της το νήμα της ζωής της το απόγευμα της Πέμπτης.

Ολόκληρο το χωριό ντύθηκε στα μαύρα μετά την είδηση της αυτοκτονίας. Τραγικές φιγούρες τα αδέλφια και η οικογένειά της που δεν μπορούν να πιστέψουν πως έδωσε τέλος στη ζωή της.

Η 17χρονη, έντονα συναισθηματική και ευαίσθητη, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ζούσε στο χωριό μαζί με τα τρία της αδέρφια, τον πατέρα της, τον παππού και την γιαγιά της. Οι γονείς της είναι διαζευγμένοι και η μητέρα της ζει στο Αίγιο, όπως γράφει το «Καλάβρυτα Νews».

Η ανήλικη ενώ βρισκόταν στο δωμάτιό της, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος, ενώ στο σπίτι βρίσκονταν συγγενικά της πρόσωπα.

Αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο του Κ.Υ. Κλειτορίας, με γιατρό, που την διακόμισε άμεσα στο Νοσοκομείο της Τρίπολης. Η σοβαρά τραυματισμένη μέχρι εκείνη την στιγμή Μ.Ζ. είχε τις αισθήσεις της και ζητούσε καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής συγγνώμη από τους δικούς της για την πράξη της. Δεν κατάφερε όμως να επιζήσει, αφού τα τραύματα ήταν πολύ σοβαρά και εξέπνευσε πριν την είσοδο της στο Νοσοκομείο.

Πηγή: zougla.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.