Θεόφιλος Παπαδάκης: “Ελληνική Αστυνομία με τεράστιες ελλείψεις στο 2018”

0
Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ.της ΠΟΑΣΥ, Θεόφιλος Παπαδάκης

Περιπολικό με… 591.000 χλμ. Με τέτοιες συνθήκες οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί εν έτει 2018 αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τους πολίτες και την Ελληνική Κοινωνία!

άρθρο του Θεόφιλου Παπαδάκη
Αντιπρόεδρος ΔΣ ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΕΚΑ Θεσσαλονίκης

Δυστυχώς χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης και με ιδιωτικά δικά μας αερόθερμα ή καλοριφέρ λαδιού που αγοράζουμε εμείς οι ίδιοι, εκτελούμε την υπηρεσία μας και προσπαθούμε να ζεσταθούμε! Ενώ βέβαια κινούμαστε στους δρόμους με περιπολικά οχήματα που δεν ελέγχονται από τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ, κατά παράβαση του άρθρου 11 του Π.Δ. 45/08 (σ.σ. γιατί εάν περάσουν ΚΤΕΟ τα μισά περίπου θα κριθούν ακατάλληλα), ενώ με 591.000 χιλιόμετρα φαίνεται ένα περιπολικό έγχρωμο μοντέλο του 2008 που κινείται με βενζίνη και βέβαια εύκολα αντιλαμβανόμαστε όλοι μας ότι σίγουρα οι αστυνομικοί δεν είμαστε και πολύ διασφαλισμένοι μέσα σε τέτοια οχήματα και ανεβαίνοντας σε δίκυκλες μοτοσυκλέτες.

Μάλιστα, όπως προκύπτει η επαρκής αστυνόμευση πλέον είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό σε συνδυασμό και με την τεράστια έλλειψη προσωπικού!

*** Φωτογραφίες από τη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV 100 που αναδείχτηκαν τα θέματα και οι ελλείψεις αυτές!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.