Θεοδωράκης: «Ο κ. Τόσκας έπρεπε να έχει φύγει από το υπουργείο»

0

Την άποψη ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, θα έπρεπε να είχε ήδη υποβάλει την παραίτηση του, εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής του Ποταμιού, σχολίασε μεταξύ άλλων τη νέα τρομοκρατική επίθεση με στόχο τη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

«Ήταν επίθεση στην καρδιά της Αθήνας. Ανέκαθεν υπήρχαν τρομοκρατικές και εγκληματικές ομάδες, που κάνουν βρωμερό πόλεμο -και έχουμε θρηνήσει πολλά θύματα, αναφέρω ενδεικτικά τον Αξαρλιάν, τον Μπακογιάννη. Είναι αδιανόητο για τον πολίτη το ότι μπορεί να πέσει θύμα μιας ιδέας, επειδή κάποιοι χρησιμοποιούν όπλα για την ιδέα τους», σημείωσε αρχικά ο κ. Θεοδωράκης και συνέχισε: «Ωστόσο, πρέπει να δούμε την αντίδραση του κράτους και βλέπουμε ότι ο κ. Τόσκας είναι ανίκανος. Έχει αφήσει τις γειτονιές στο χάος, ο απλός πολίτης δεν προστατεύεται και φυσικά υπάρχουν πολιτικές ευθύνες».

«Ο κ. Τόσκας έπρεπε να έχει φύγει και ο κ. Τσίπρας όφειλε να τον έχει αντικαταστήσει. Στη σύγχρονη πραγματικότητα, η ασφάλεια δεν είναι θέμα δεξιάς ή αριστερής ατζέντας. Ο πλούσιος της γειτονιάς μας έχει τη δυνατότητα να προστατευτεί. Η ασφάλεια είναι η βοήθεια, που δίνει το κράτος στον απλό πολίτη. Θα πρέπει με κάθε τρόπο να προστατέψουμε τον πολίτη που ζει την κρίση», κατέληξε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.