Η Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α. μοίρασε δώρα και αγάπη στα σχολεία της Μάνδρας (photos)

0

Δίπλα σε δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της Μάνδρας, που ακόμη μετράει πληγές από τις καταστροφικές πλημμύρες, βρέθηκε το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, μοιράζοντας δώρα και αγάπη.

Σκοπός της συγκεκριμένης κίνησης η «στήριξη και η εκδήλωση του ενδιαφέροντος μας στους μαθητές και στις μαθήτριες του πολύπαθου δήμου», αναφέρει η Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής αναφέρει:

Η Ένωση μας συγκέντρωσε και πρόσφερε γραφική ύλη προπάντων όμως πρόσφερε την αγάπη της και άνοιξε την αγκαλιά της σε όλα τα παιδιά, ευχόμενοι χρόνια πολλά και γρήγορη επούλωση των πληγών που άνοιξε η πρόσφατη θεομηνία.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γερακαράκος Γρηγόριος, παρουσιάστηκε και το ημερολόγιο της Ένωσης μας για το 2018 το οποίο είναι αφιερωμένο στις πληγείσες περιοχές και αποτελεί προσφορά της «Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας πολιτιστικού και κοινωφελούς έργου ΑΙΓΕΑΣ», και το οποίο θα πωληθεί στην ενδεικτική τιμή των 3 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου προς ενίσχυση των σκληρά δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.

Όλοι εμείς που υπηρετούμε στην Ελληνική αστυνομία, συμπάσχουμε με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, προβλήματα τα οποία ακουμπούν και εμάς τους ίδιους καθώς είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας.

Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία

Ο πρόεδρος του Δ.Σ., Γιώργος Σταματάκης
Ο γενικός γραμματέας, Χρήστος Ναστούλης

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.