Η Ένωση Ν/Α Αττικής παρουσιάζει το ημερολόγιο 2018 – Ωδή στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό

Το ημερολόγιο 2018 θα παρουσιαστεί επίσημα τη Δευτέρα 19 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Β. και Μ. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ

0

Ένα καλαίσθητη ημερολόγιο, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, επιμελήθηκε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για το 2018.

Ένα ημερολόγιο, που όπως εξηγεί ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Καλλιακμάνης, «αναβιώνει παραστάσεις της αρχαίας τραγωδίας και κωμωδίας».

Το ημερολόγιο 2018 θα παρουσιαστεί επίσημα τη Δευτέρα 19 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Β. και Μ. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ (Β. Σοφίας και Μέρλιν 1, έναντι Βουλής των Ελλήνων είσοδος από Β. Σοφίας). Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που ξεπερνά τα όρια της ΕΛ.ΑΣ., δίνοντας το στίγμα ότι ο Έλληνας αστυνομικός είναι πολύ περισσότερα πράγματα από όργανο της τάξης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν οι Αλέξης Κωστάλας (καλλιτεχνικός αφηγητής, παρουσιαστής), Άννα Φόνσου (ιδρυτής «Σπιτιού του Ηθοποιού»), Μίμης Πλέσσας (μουσικοσυνθέτης), Θανάσης Παπαγεωργίου (πρόεδρος Δ.Σ. Εθνικού Θεάτρου), Θάνος Καλλιώρας (ηθοποιός) και Γιώργος Τσούκαλης (σύμβουλος πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco Πειραιώς και Νήσων).

Την εκδήλωση παρουσιάζει η Γεωργία Παράσχου και το ημερολόγιο ο αστυνομικός συντάκτης και δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.