Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής στο πλευρό των πληγέντων

0

Από την πρώτη στιγμή που οι φονικές πλημμύρες ισοπέδωσαν τη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό των πληγέντων.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Κυριακή, έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, με κυριο θέμα συζήτησης τους τρόπους έκφρασης αλληλεγγύης του συνδικαλιστικού Κινήματος υπέρ των συμπολιτών μας που επλήγησαν από την πρόσφατη βιβλική καταστροφή στους Δήμους Μάνδρας – Ειδυλλίας και Μεγαρέων.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στις παραπάνω περιοχές, αλλά και τη γενικότερη κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει, οι πληγέντες από την εν λόγω καταστροφή, αποφασίστηκε να αναπτυχθούν μια σειρά από δράσεις, τόσο σε συνεργασία με τις τοπικές – περιφερειακές αρχές, όσο και με την Ομοσπονδία μας, προκειμένου να ανακουφίσουμε, έστω και λίγο, τους συνανθρώπους μας.

Οι ανωτέρω ενέργειες, σε καμία περίπτωση, δεν υποκαθιστούν τις δράσεις της Πολιτείας, η οποία, οφείλει, έστω και τώρα, να προσφέρει τα μέγιστα στους δοκιμαζόμενους από τις καταστροφές συμπολίτες μας, αλλά έχουν ρόλο αμιγώς συμπληρωματικό, αφουγκραζόμενοι, όντας δίπλα σε αυτούς, την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.