Ε.ΑΣ.Υ.Α.: Αλλαγές, λάθη και χαοτική κατάσταση με τα σημειώματα αποδοχών

0
Ο πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Α., Δημοσθένης Πάκος

«Αλλαγές και λάθη στα σημειώματα αποδοχών» πολλών αστυνομικών, καταγγέλλει με παρέμβαση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών. «Η εφαρμογή του νέου μνημονιακού μισθολογίου έχει δημιουργήσει εν τέλει ακόμη μια χαοτική κατάσταση στους πενιχρούς μισθούς των συναδέλφων», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δεχθεί πλήθος καταγγελιών συναδέλφων ότι διαπίστωσαν στα πρόσφατα σημειώματα αποδοχών σοβαρές διαφορές και αναντιστοιχίες σε σχέση με ότι έως τότε γνώριζαν. Η εφαρμογή του νέου μνημονιακού μισθολογίου έχει δημιουργήσει εν τέλει ακόμη μια χαοτική κατάσταση στους πενιχρούς μισθούς των συναδέλφων.

Από την πρώτη στιγμή το συνδικαλιστικό μας κίνημα στάθηκε απέναντι στο νέο μισθολόγιο περικοπών και ζήτησε εξαρχής την ολοκληρωτική απόσυρσή του και όχι την αναστολή εφαρμογής του. Όμως, φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Καλούμε τους συναδέλφους μας που παρατηρούν αστοχίες, ασάφειες και ανακρίβειες στις μισθοδοσίες τους να απευθύνονται στην Ένωσή μας για να αποτυπωθούν τα λάθη ώστε να διατυπωθούν ερωτήματα και να δοθούν απαντήσεις για όλες τις περιπτώσεις.

Η γνώση δεν φορά κόφτες.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ., Δημοσθένης Πάκος
Ο γενικός γραμματέας, Νικόλαος Ρήγας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.