Ευρωπαίοι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής ξεναγήθηκαν στο Πυροσβεστικό Μουσείο στην Αθήνα

0

Ξενάγηση των συνέδρων της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Ενώσεων Αξιωματικών της Πυροσβεστικής (FEU) στο Πυροσβεστικό Μουσείο έκαναν οι Έλληνες αξιωματικοί της Πυροσβεστικής.

Ανάμεσά τους ο αρχηγός του Π.Σ. κ. Καπέλιος και ο Γιάννης Σταμούλης. Η ξενάγηση έγινε στο περιθώριο των εργασιών του τακτικού συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Ενώσεων Αξιωματικών της Πυροσβεστικής (FEU), που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο Πρόεδρος της ΕΑΠΣ Γιάννης Σταμούλης, καλωσόρισε το Προεδρείο της FEU και τους συνέδρους- εκπροσώπους από 19 χώρες της Ευρώπης. Το συνέδριο έχει φιλοξενηθεί στην Αθήνα το 2001 και το 2008.

Ο Πρόεδρος της FEU, Addiers Chris ευχαρίστησε την ΕΑΠΣ για την φιλοξενία και επεσήμανε πόσο σημαντική είναι η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών από τα στελέχη της Πυροσβεστικής των ευρωπαϊκών κρατών για την βελτιστοποίηση της απόκρισης στην επικυνδινότητας της σύγχρονης εποχής.

Στην έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, χαιρέτισε η Εντεταλμένη Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής Γιάννα Τσούπρα, η οποία καλωσόρισε τους συνέδρους στην Αττική, επισημαίνοντας την σημασία τέτοιων δράσεων για την ανταλλαγή καλών πρακτικών και επιστημονικών δεδομένων από τους επιχειρησιακούς φορείς πολιτικής προστασίας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.