Επιτυχία της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.: Συνέλαβαν Αλβανούς ναρκέμπορους στο Περιστέρι

0

Σημαντική ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο στο Περιστέρι, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφορίας που ανέφερε ότι δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής διακινούν κάνναβη σε περιοχές της δυτικής Αττικής, τέθηκε υπό παρακολούθηση όχημα που κινούνταν στην οδό Τζον Κένεντι στο Περιστέρι. Μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ. σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο όταν έφτασε στη συμβολή με την οδό Πεδιάδος, όπου με γρήγορες κινήσεις ακινητοποίησαν τους δύο επιβάτες. Ακολούθησε εξονυχιστική έρευνα που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν και να κατασχεθούν συνολικά 40 κιλά κάνναβης, που ήταν τοποθετημένα μέσα σε τρεις σακούλες.

Σε βάρος των δύο Αλβανών που επέβαιναν στο όχημα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το όχημα που περιείχε τα ναρκωτικά ανήκει σε γυναίκα, σε βάρος της οποίας επίσης θα ασκηθούν κατηγορίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περιπολίες των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. στη δυτική Αττική έχουν αυξηθεί και αυτό φαίνεται ότι φέρνει θετικά αποτελέσματα στο μέτωπο της εγκληματικότητας.

Katechaki.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.