Εορταστική εκδήλωση και θεατρική παράσταση για παιδιά αστυνομικών

0

Μία πολύ όμορφη θεατρική παράσταση επέλεξαν για τα παιδιά τους τα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. «Το δέντρο της γνώσης», θα προσφέρει γέλιο, συγκίνηση, παιχνίδι με τον Αϊ Βασίλη να μοιράζει και δωράκια στο τέλος.

Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση και από πού μπορείτε να προμηθευτείτε προσκλήσεις

Η Ένωση Αξιωματικών Αττικής και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο της σύσφιξης και ενδυνάμωσης των συναδελφικών και συνδικαλιστικών δεσμών, συνδιοργανώνουμε την παιδική θεατρική παράσταση «Το δέντρο της γνώσης» για τα παιδιά των μελών μας, την Κυριακή 10/12/2017 και ώρα 12:00 στο Θέατρο Ριάλτο «Αλέκος Αλεξανδράκης» (Κυψέλης 54 – Κυψέλη).

Η παιδική παράσταση «Το δέντρο της γνώσης» μαγεύει μικρούς και μεγάλους θεατές με τη μοναδική προσέγγιση στον κόσμο των συναισθημάτων μέσα από πέντε (5) διαφορετικές ιστορίες, με ταυτόχρονες εναλλαγές πενήντα επτά (57) ευφάνταστων κοστουμιών και σκηνικών. Μετά το πέρας της παράστασης ο Αϊ Βασίλης θα προσφέρει πλούσια δώρα σε όλα τα παιδιά με γλυκίσματα και κασετίνες με χρώματα για να ζωγραφίσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες. Εκεί θα είναι τα ξωτικά προκειμένου να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους και να φωτογραφηθούν κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Προσκλήσεις θα διατίθενται δωρεάν από τα γραφεία των δύο Ενώσεων :
Ένωση Αξιωματικών Αττικής (Λεωφ. Αλεξάνδρας 173, Αθήνα, 4ος όροφος)
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής (Βορείου Ηπείρου 50, Γλυφάδα, Δ.Α.Ν/Α.Α., 2ος όροφος)

από Τρίτη 21/11/2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.