Εκδήλωση αγάπης από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

0

Στο πλευρό πολύτεκνων και τρίτεκων οικογενειών αστυνομικών, στάθηκε και φέτος το προεδρείο της Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α. με μία τόσο συμβολική όσο και ουσιαστική κίνηση. Ο λόγος για την προσφορά δωροεπιταγών, παραμονές τους χαρμόσυνου νέου της Ανάστασης του Κυρίου. Φέτος μάλιστα για πρώτη φορά δωροεπιταγές δόθηκαν και στα μέλη της Ένωσης που απέκτησαν παιδί εντός του 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

Η Ένωσή μας από ιδρύσεώς της κάθε χρόνο τέτοιες μέρες προσφέρει σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες συναδέλφων δωροεπιταγές προκειμένου όσο το δυνατόν να βοηθήσει στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε.

Φέτος προχωρήσαμε ένα βήμα παραπάνω προσφέροντας ανάλογες δωροεπιταγές και στους συναδέλφους που απέκτησαν τέκνο εντός του προηγούμενου έτους. Το 2017 ήταν μια δύσκολη χρονιά αφού πολλοί συνάδελφοι μας επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Μάνδρας. Επίσης υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί καθώς και σοβαρές ασθένειες συναδέλφων και μελών των οικογενειών τους και η Ένωση προσπάθησε να είναι δίπλα αφού πεποίθηση μας είναι πως η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση μεταξύ μας θα πρέπει να χαρακτηρίζουν την μεγάλη αστυνομική οικογένεια.

Σε μια εποχή σαν την σημερινή που ο Έλληνας αστυνομικός βάλλεται από παντού είναι όσο ποτέ απαραίτητο να ήμαστε αλληλέγγυοι και ενωμένοι.

Στην τελετή παρευρέθηκε και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Ταξίαρχος κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ ο οποίος αφού έδωσε τις ευχές του ευχαρίστησε θερμά τους συναδέλφους για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για την αστυνόμευση και την πάταξη της εγκληματικότητας στην Δυτική Αττική. Η Ένωσή μας εκτός από το να παλεύει καθημερινά για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας και της καθημερινότητας των αστυνομικών της Δυτικής Αττικής, θα προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι πάντα δίπλα και πάντα κοντά στον συνάδελφο.

Χρόνια πολλά. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Ο πρόεδρος, Γιώργος Σταματάκης
Ο γ.γ., Χρήστος Ναστούλης

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.