Εισβολή με καλάσνικοφ σε καφενείο στο Ζεφύρι – Βρέθηκε το όπλο

0

Το καλάσνικοφ των ληστών που εισέβαλαν σε καφενείο στο Ζεφύρι βρέθηκε μέσα σε καμένο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στην οδό Αρτέμιδος, δίπλα από τον Ιερό Ναό Προφήτη στην περιοχή του Μενιδίου.

Το όχημα βρέθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής, κατά τη διάρκεια περιπολίας τους. Από την έρευνα προέκυψε ότι ήταν κλεμμένο και πιθανότατα είχε χρησιμοποιηθεί στη ληστεία που είχε γίνει λίγες ώρες νωρίτερα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε καφενείο στο Ζεφύρι.

Αυτό που δεν μπορούν να εξηγήσουν οι αστυνομικοί είναι το γιατί οι δράστες επέλεξαν να αφήσουν μέσα στο όχημα το Καλάσνικοφ, το οποίο επίσης κάηκε. Ένα από τα σενάρια είναι να επρόκειτο για μη «καθαρό» όπλο (δηλαδή να έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες) και έτσι να ήθελαν να το ξεφορτωθούν. Το όπλο πάντως μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για επιπλέον έρευνα.

Η εισβολή στο καφενείο έγινε από πάνοπλους ληστές, οι οποίοι δεν δίστασαν να προτάξουν όπλα σε χώρο όπου βρίσκονταν παιδιά.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.