Ειδικοί Φρουροί: Να γυρίσουν σήμερα οι συνάδελφοι της Α.Δ. στις Υπηρεσίες τους

0

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α  με αφορμή την δημόσια καταγγελία συνδικαλιστικού εκπροσώπου, την οποία με λύπη διαπιστώνουμε να επιβεβαιώνεται στην πράξη και αφορά την απομάκρυνση από τις υπηρεσίες τους, δύο συναδέλφων υπηρετούντων στην Άμεση Δράση διότι βρέθηκαν από τον Γ.Α.Δ. Α κ. Ασημακόπουλο Αλκιβιάδη  ασκεπείς  εκφράζουμε :

Την  αντίθεση μας σε εν θερμώ αποφάσεις  που παραβιάζουν, κατ αρχήν  την διέπουσα από το πειθαρχικό δίκαιο διαδικασία  πειθαρχικού ελέγχου, μάλιστα χωρίς καν την εφαρμογή του δικαιώματος της προηγούμενης ακρόασης .

Η τιμωρία  με τη μέθοδο του “εξοστρακισμού ‘ εφαρμοζόταν στην Αθήνα το 510 π.χ και η εφαρμογή της ως τιμωρία αιώνες μετά , υποβαθμίζει τον οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας ως έννοια και ως λειτουργία .

Η στολή στην Ελληνική Αστυνομία δεν αποτελεί “θεατρικό κοστούμι” που δανειζόμαστε από βεστιάριο  ηθοποιών  για να διαδραματίσουμε το ρόλο μας, αλλά συνδέεται με  αστυνομικό έργο που πολλές φορές μας αναγκάζει να προσαρμοζόμαστε σε ιδιαίτερες συνθήκες και ανάγκες.

Χωρίς να μακρηγορούμε για τα αυτονόητα, ενώνουμε τη φωνή μας  με τους καταγγέλλοντες και καλούμε  τον κ. Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής να ακυρώσει σήμερα τις απομακρύνσεις των Συναδέλφων, σε διαφορετική περίπτωση  θέτουμε  το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α  σε εγρήγορση για περεταίρω έμπρακτες διαμαρτυρίες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.