Δολοφονίες στο όνομα του σατανά: Από την παρέα της Παλλήνης, στο ζευγάρι της Κεφαλονιάς

0

Σκοτεινές ιστορίες που ιντριγκάρουν. Θεοί και δαίμονες μπλεγμένοι στο μυαλό διαταραγμένων προσωπικοτήτων. Αίμα, φόβος και δοξασίες, σε αποκρυφιστικές τελετές – προσφορές στον Εωσφόρο.

Κι αν στο εξωτερικό έχουν καταγραφεί πλείστες περιπτώσεις δολοφονιών ή αυτοχειριών στο όνομα του Σατανά, στην Ελλάδα δύο είναι οι ιστορίες που συγκλόνισαν την κοινωνία. Ιστορίες που το Reader.gr φέρνει ξανά στο φως με αφορμή τη διπλή αυτοχειρία στη βίλα της Κεφαλονιάς, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, λίγο πριν την πανσέληνο. Δίπλα στο νεαρό ζευγάρι ευρήματα που παραπέμπουν σε παγανιστική τελετή, όπως το μενταγιόν με την πεντάλφα και τα κεριά.

Η δολοφονία της άστεγης στη Γλυφάδα

Απρίλιος 2014: Μετά την Ανάσταση του Θεανθρώπου το βράδυ της 19ης προς 20ης Απριλίου, ένα νεαρό παιδί, ο 22χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, βγαίνει στους δρόμους της Γλυφάδας και περιπλανιέται αναζητώντας το θύμα του. Ένα θύμα που θα προσέφερε ως θυσία στον σατανά, προκειμένου να γίνει αποδεκτός από τον άγγελο του σκότους. Μέσα του παρακαλούσε τον Εωσφόρο να του υποδείξει με κάποιο τρόπο το θύμα του. Έτσι έφτασε στο παρκάκι κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο, έκοψε το χέρι του με ένα γυαλί, σχημάτισε με το αίμα του το…

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ READER.GR

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.