Δικογραφία σε βάρος αρχιφύλακα του Α.Τ. Ομονοίας μετά από μήνυση Βαξεβάνη

0

“Τελικά, τηρήθηκαν έστω τα προσχήματα μπροστά στο φόβητρο που προκαλεί το αγαπημένο δημοσιογραφικό παιδί της κυβέρνησης. Δεν έγινε σύλληψη, αλλά σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του αρχιφύλακα του Α.Τ. Ομονοίας που δεν επισφράγισε το γνήσιο της υπογραφής του Κώστα Βαξεβάνη”, διαβάζουμε στο Bloko.gr.

Όπως γράφει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, “δεν μπορούμε να έχουμε πλήρη άποψη για το περιστατικό, ή για όλα όσα διαμείφθηκαν μεταξύ του αρχιφύλακα αξιωματικού υπηρεσίας και του δημοσιογράφου και το ποια πλευρά έχει το δίκαιο με το μέρος της. Απορούμε ωστόσο με την σπουδή που επιδείχθηκε ώστε σε χρόνο ρεκόρ να υπάρξει αντίδραση και να σχηματιστεί δικογραφία με κατηγορούμενο τον αστυνομικό. Θα είχε ακολουθηθεί άραγε η ίδια διαδικασία εάν αντί στη θέση του δημοσιογράφου ήταν ένας πολίτης δίχως αναγνωρισιμότητα και κυβερνητικούς φίλους;”

Και συνεχίζει το ρεποτάζ: “Ο κ. Βαξεβάνης καλά κάνει και διεκδικεί δια της νόμιμης οδού τα δικαιώματα του όπου νομίζει ότι αδικήθηκε ή υποτιμήθηκε. Άλλο όμως το ένα, άλο το άλλο”.

Η υπόθεση

Η υπόθεση της … ρήξης ξεκίνησε χθες, όταν ο εκδότης- δημοσιογράφος πήγε στο τμήμα της ομόνοιας για γνήσιο της υπογραφής. Πλην όμως, όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, ο αξιωματικός υπηρεσίας λόγω φόρτου εργασίας καθυστέρησε, είτε δεν πρόλαβε να το κάνει, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει την … μήνη του δημοσιογράφου.

Επόμενος σταθμός του δημοσιογράφου όπως αναφέρεται, υπήρξε η λεωφόρος Κηφισίας και οι Εσωτερικές Υποθέσεις, σε αστυνομικούς των οποίων έκανε καταγγελία, ενώ ακολούθησε μήνυση μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του.

Πριν από λίγη ώρα οι αδιάφθοροι έκαναν “έφοδο” στην Ομόνοια με σκοπό τον έλεγχο της καάστασης υπηρεσιών, ενώ ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες σημειώνουν ότι υπάρχει σύλληψη αρχιφύλακα.

Πηγή: Bloko.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.