Δικαιοσύνη και κυβέρνηση στο στόχαστρο της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών»

0

Με μακροσκελές κείμενο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» αναλαμβάνει την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Εφετείο Αθηνών. Η τρομοκρατική οργάνωση, που κατά το παρελθόν έχει συνδεθεί με τον «Επαναστατικό Αγώνα» του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα, με ένα κείμενο – ιδεολογικό μανιφέστο για το ένοπλο αντάρτικο πόλης, εξαπολύει επίθεση σε Δικαιοσύνη και κυβέρνηση.

Για τη Δικαιοσύνη: «Στα χρόνια της μνημονιακής επέλασης το κεφάλαιο έχει βρει στην αστική “δικαιοσύνη” ένα στήριγμα με ειδικό ρόλο και ενεργή συμμετοχή στη διαρκή και βάρβαρη αντικοινωνική επίθεση που βιώνουμε. Κι αυτό δεν συμβαίνει τυχαία φυσικά, αλλά προκύπτει από την ίδια τη θεσμική και ταξική της φύση. Πρέπει να αφαιρέσουμε από την αστική “δικαιοσύνη” το φωτοστέφανο της “ουδετερότητας” και του “κοινού συμφέροντος ολόκληρης της κοινωνίας”, που της έχει προσδώσει η κυρίαρχη ιδεολογία και να δούμε το ρόλο της στην πραγματική ζωή».

Για την κυβέρνηση: «Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, ακριβώς όπως και οι προκάτοχοί της, αποτελούν μια συμμορία αφοσιωμένων υπηρετών του ιμπεριαλισμού και της ντόπιας αστικής τάξης και δεν διστάζουν να παραχωρήσουν γη και ύδωρ στα υπερατλαντικά αφεντικά τους, βάζοντας τη χώρα στο μάτι του κυκλώνα. Αυτό ακριβώς φάνηκε για ακόμα μια φορά στη…

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ READER.GR

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.