Διευθετήθηκαν τα μισθολογικά κλιμάκια των νέων Ειδικών Φρουρών μετά τη συνάντηση Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.-Αρχηγού

0

Ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι διευθευθετήθηκαν τα μισθολογικά κλιμάκια των νέων Ειδικών Φρουρών εξέδωσε το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής, το Δ.Σ. του οποίου πραγματοποίησε συνάντηση για το θέμα με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνο Τσουβάλα.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση:

Ως γνωστόν  εδώ και λίγους μήνες έχουν ενταχθεί πλήρως στα αστυνομικά τους καθήκοντα οι νέοι Ειδικοί Φρουροί σε υπηρεσίες αποκλειστικά της Αττικής,  ύστερα  από την εκπαίδευση και πρακτική τους κατά τα προβλεπόμενα, αποδεικνύοντας και στην πράξη την επάρκεια και επαγγελματικότητα τους , διαψεύδοντας ακόμη και τις ελάχιστες φωνές αμφισβήτησης.

Παραδόξως όμως πρακτικοί λόγοι εμπόδιζαν την ενσωμάτωση  των μισθολογικών κλιμακίων τους, από την τοποθέτηση τους ως Ειδικοί Φρουροί έως και σήμερα, με αποτέλεσμα οι μηνιαίες αποδοχές συμπεριλαμβανομένων και των υπέρογκων κρατήσεων να μην επαρκούν πλέον για τα στοιχειώδη προς επιβίωση!

Για τα παραπάνω ζητήθηκε η παρέμβαση του κ Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κατόπιν συνάντησης εκπροσώπων του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α  μαζί του την 25 Νοεμβρίου 2017

Ο κ. Αρχηγός  ακολούθως μας ενημέρωσε ότι το πρόβλημα ξεπεράστηκε  και η επόμενη μισθοδοσία θα εμπεριέχει τα οφειλόμενα μισθολογικά κλιμάκια των νέων Ειδικών Φρουρών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.