Δεν έχουν το Θεό τους: Συνελήφθησαν γιατί έκλεψαν τους πλημμυροπαθείς στη Μάνδρα

0

Σε 13 συλλήψεις ατόμων που έκαναν πλιάτσικο σε σπίτια και καταστήματα που επλήγησαν από την πλημμύρα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή της Μάνδρας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για κλέφτες, στην πλειονότητά τους Ρομά, οι οποίοι έμπαιναν σε ανοιχτά, λόγω της πλημμύρας, σπίτια και καταστήματα αρπάζοντας αντικείμενα. Συνολικά εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών.

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., συνεχίζεται από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η διάθεση ενισχυτικών δυνάμεων στην περιοχή της Μάνδρας – Νέας Περάμου, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από την πρόσφατη κακοκαιρία και για όσο διάστημα απαιτηθεί. Σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, έχουν διατεθεί συνολικά (249) αστυνομικοί, που στελεχώνουν (3) Ο.Π.Κ.Ε., (85) εποχούμενες και πεζές περιπολίες και (6) Ομάδες ΔΙΑΣ. Συνολικά από 16 Νοεμβρίου έχουν διατεθεί (1.421) αστυνομικοί με ανάλογο αριθμό μέσων.

Επίσης υπενθυμίζεται ότι από σήμερα το Γραφείο Ταυτοτήτων του Τμήματος Ασφάλειας Μάνδρας λειτουργεί με αυξημένο προσωπικό, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες στην έκδοση Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας.

Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών γνωρίζεται ότι λειτουργούν στο Αστυνομικό Τμήμα Μάνδρας-Ειδυλλίας η τηλεφωνική γραμμή 2131521657 και στο Τμήμα Ασφαλείας Μάνδρας-Ειδυλλίας η τηλεφωνική γραμμή 2131521592.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.