Γενική Συνέλευση Διεθνούς Έν. Αστ. Τ.Δ. Θεσσαλονίκης και της Έν. Αστ. ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης

0

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν από κοινού οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης των δύο Σωματείων, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης.

Ο αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ και μέλος του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης, Θεόφιλος Παπαδάκης

«Είχα την ευκαιρία να συναντήσω με δεκάδες συναδέλφους φίλους με τους οποίους συζητήσαμε για τα ζητήματα μας. Επίσης, ως Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) αντάλλαξα πολλές απόψεις και ιδέες με Μέλη της Συνδικαλιστικής Παράταξης “Δύναμη Αναγέννησης” των Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, για τα πολύ σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων Αστυνομικών και των Υπηρεσιών του Νομού Θεσσαλονίκης», ανέφερε στην ομιλία του ο αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ και μέλος του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης, Θεόφιλος Παπαδάκης.

«Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία τα ΔΣ των Σωματείων και συγχαρητήρια για τις συνεχείς και πετυχημένες δράσεις τους που αναδεικνύουν το ανθρώπινο πρόσωπο των Ελλήνων Αστυνομικών», κατέληξε ο κ. Παπαδάκης.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο νομικός σύμβουλος των δύο Ενώσεων κ. Ιωάννης Μισαηλίδης, ο εκπρόσωπος του Γεν. Αστυν. Δ/ντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Θωμάς Φεύγας, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος IPAκ. Ιωάννης Καραπατάκης, ο π. Πρόεδρος και νυν Μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος IPAκ. Χρήστος Κοντάκος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος Σακονίδης, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ κ. Θεόφιλος Παπαδάκης, ο Υπεύθυνος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων κ. Σταύρος Φέτκος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Πουρσαϊτίδης, ο Δ/ντής ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης κ. Γρηγόριος Μαχαιρίδης κ.ά. 

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.