Βρέθηκε νεκρή, μετά από πτώση σε γκρεμό, η 26χρονη Ηλιάνα Σταμαδιάνου

0

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση της 26χρονης Ηλιάνας Σταμαδιάνου, με τη νεαρή κοπέλα να εντοπίζεται νεκρή 4 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Η Ηλιάνα είχε εξαφανιστεί από τον Ασωπό, στη Λακωνία, στις 14 του μήνα και για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί Silver Alert.

Όλες αυτές τις ημέρες οι δικοί της άνθρωποι και οι Αρχές αναζητούσαν κάποιο ίχνος της, ωστόσο, τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Όπως μετέδωσε το laconialive, το λευκό αυτοκίνητο της 26χρονης με το οποίο είχε χαθεί, βρέθηκε σε γκρεμό και συγκεκριμένα, στην περιοχή Τηγάνια. Μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν το άψυχο σώμα της κοπέλας.

Σύμφωνα με το NotosPress, το αυτοκίνητο της κοπέλας βρέθηκε σε απόκρημνη πλευρά στα Τηγάνια, κοντά στην Ελιά του Δήμου Μονεμβασίας. Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στη θάλασσα κοντά στην παραλία Τηγάνια στην Ελιά, κάτω από ένα ξωκλήσι που βρίσκεται εκεί. Η 26χρονη φαίνεται πως έπεσε στο γκρεμό και «καρφώθηκε» στο βυθό. Παρά το γεγονός ότι ομάδες αναζήτησης πέρασαν από το σημείο, δεν εντόπισαν τα ίχνη της διότι το αυτοκίνητο ήταν κάτω από την επιφάνεια του νερού καλυμμένο με φύκια. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο δυστυχώς βρίσκεται και η άτυχη κοπέλα, εντόπισε σήμερα το μεσημέρι ψαράς.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μαρουδάς ενώ έχει στηθεί μια μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού της σωρού της.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.