Βασίλης Ντούμας: “Στόχος δεν ήταν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ αλλά το κεφάλι του αστυνομικού”

0

Τοποθέτηση για την τρομοκρατική επίθεση στην οδό Χαριλάου Τρικούπη έκανε μέσω Facebook ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής, Βασίλης Ντούμας.

Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε:

«Κανένα γραφείο κόμματος καμία κομματική παράταξη δεν βρέθηκε στο στόχαστρο του τρομοκράτη, όπως δυστυχώς διαβάζω από πολιτικούς επίσημους φορείς κι όχι μόνο.

Το κορμί του αστυνομικού των ΥΑΤ και για να ακριβολογούμε το κεφάλι του συναδέλφου στόχευε το χέρι του δολοφόνου. Το άσυλο του Εξαρχιστάν ευτυχώς δεν έγινε ο τάφος αστυνομικού αυτή τη φορά, δυστυχώς όμως οι καταγγελίες μου που ακόμα το μελάνι τους δεν στέγνωσε, επιβεβαιώθηκαν επακριβώς.

Πείτε μου μια περιοχή που δεν αστυνομεύεται γενικώς ,τι ρόλο μπορούν να έχουν “ορφανές” διμοιρίες των ΜΑΤ εκτός από εκείνον του “προβάτου επί σφαγήν “;;;;

Οι εντολή για αθρόες προσαγωγές και προσαγωγές από την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας τι εξυπηρετεί ; Όλοι υποψιαζόμαστε ότι από το σημείο της απόπειρας δολοφονίας του αστυνομικού για το κρησφύγετο του δολοφόνου δεν μεσολαβούν πάρα ελάχιστα μέτρα και ανάμεσα δεν θα δεις αυτή τι στιγμή ούτε Εισαγγελείς ούτε αστυνομικές επιχειρήσεις για την σύλληψη του δράστη!!

Οι Ε.Δ.Ε δεν καταλύουν το κράτος του Εξαρχιστάν αλλά η έκφραση της αλήθειας , η εφαρμογή του Νόμου και η απόδοση της Δικαιοσύνης».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.